SRB ENG

Dobrodošli!

Kada god da dođete, pronaći ćete nas kako stvaramo nešto novo, jer smo svesni da ono najbolje i najkreativnije čeka da bude stvoreno.

 

To je naša odgovornost prema klijentima, prema javnosti i prema sebi. To je naša strast. Svakog dana  kreiramo proizvod koji je više od reklame.
Zajedno sa klijentima, sa medijima, brendovima. Sa javnošću. Sa svima sa kojima naša kreacija dobija viši smisao. 
U tom procesu vodi nas razum, pokreće nas strast.
 
 
Dobrodošli u McCann Beograd.
 

Agencija McCann Beograd, osnovana 1997.godine sa sedištem u Beogradu deo je jednog od vodećih komunikacionih sistema  I&F McCann Grupe koja uspešno posluje u 12 zemalja južne i severne Evrope.

 

I&F McCann Grupa deo je jedne od najvećih svetskih agencijskih mreža, McCann Worldgroup sa prisustvom u preko 180 gradova u više od 120 zemalja  i u vlasništvu je jedne od najvećih multinacionalnih komunikacijskih kompanije Interpublic Group (IPG).

 

Agencije u okviru I&F McCann Grupe dobile su do sada preko 800 nagrada na međunarodnim, regionalnim i domaćim festivalima.

Velike ideje koje prevazilaze pojedinačne medijske kanale, kao ključ uspešne komunikacije, proizvod su kojim se agencija ponosi.

 

O OSNIVAČU
Srđan Šaper

1997. godine Srđan Šaper osnovao je agenciju  “McCann Beograd”, koja je danas deo komunikacionog sistema I&F McCann Grupa koji uspešno posluje u posluje u 12 zemalja južne i severneEvrope. Svojim višedecenijskim iskustvom u advertajzingu doprineo je razvoju brojnih domaćih i regionalnih brendova, a poznat je i kao jedan od članova benda “VIS Idoli”. Predavač je na na postdiplomskim studijama Fakulteta dramskih umetnosti. Član je Srpske asocijacije menadžera, Međunarodnog udruženja propagandista, Američke privredne komore i Srpsko-britanskog poslovnog kluba.