SRB ENG

ŽIVOT POSLE PET

Već je poznato da kreativci u agenciji McCann Beograd često vode dvostruki život. Kada završe sa osmišljavnjem, pisanjem i dizajniranjem kampanja, bacaju se na svoje samostalne umetničke projekte.

Naša dizajnerka Marina Čavić već 4 godine dizajnira unikatne kul tašne koje osvajaju ulice Beograda i Sarajeva.

 

 

Marina kaže: “U modni dizajn sam se zaljubila na prvi pogled, kada sam pre četiri godine sa sestrama započela priču koja se zove "ruKom". Osmišljavajući zajednički nove i drugačije proizvode, najveći izazov je bio osmisliti i dizajnirati tašnu, od same upotrebe kanvas materijala za izradu do dizajna. Izazov je i neprestana inspiracija, svakom kolekcijom stvoriti posebne, drugačije, jedinstvene tašne, kao i druge ruKomtvorine, koje je sve teže i  nabrojati. Najdraže i najposebnije od posebnih ruKomtvorina su one, koje nastaju kroz saradnju sa dragim ljudima.”

 

 

A kako naša dizajenrka povezuje rad “pre i posle pet”:
“Iskustva stečena u advertajzingu su svakako veliki plus za moj paralelni razvoj. Mislim da ne bih rekla ni da je after five work, a nije ni samo after five fun, nego je i jedno i drugo tj. najbolje od oboje. Najlepše u svemu je što me "ruKom" obavezuje i omogućava mi da se svakodnevno čujem sa sestrama koje žive u BiH, u Sarajevu, gde se i nalazi naša lepa radnja.”
 
 
 
Marina je ponosna što je konačno osvojila simpatije Beograđana i Beograđanki i grada koji je kako Marina kaže “njen” već dvadeset godina: “U septembru,  prošle godine, naša priča započinje novo poglavlje. Promocija "reci ruKom" u Beogradu, na kojoj predstavljamo novu kolekciju tašni i  kravate, inspirisane citatima Marka Radovanca, je zasigurno za mene najlepši momenat, jer je jedno  prijateljstvo, dobilo novu dimenziju.
 
 
Marinine radove možete videti ovde: https://www.facebook.com/pages/Rukomnet/161913967171196