Dobrodošli u McCann Beograd

Agencija McCann Beograd, osnovana 1997. godine sa sedištem u Beogradu, deo je jednog od vodećih komunikacionih sistema I&F McCann Grupe, koja uspešno posluje u 12 zemalja južne i severne Evrope.

I&F McCann Grupa deo je jedne od najvećih svetskih agencijskih mreža McCann Worldgroup sa prisustvom u preko 180 gradova u više od 120 zemalja i u vlasništvu je jedne od najvećih multinacionalnih komunikacijskih kompanija Interpublic Group (IPG)

Agencije u okviru I&F McCann Grupe dobile su do sada preko 800 nagrada na međunarodnim, regionalnim i domaćim festivalima.

Velike ideje koje prevazilaze pojedinačne medijske kanale, kao ključ uspešne komunikacije, proizvod su kojim se agencija ponosi.

Srđan Šaper

O osnivaču

1997. godine Srđan Šaper osnovao je agenciju “McCann Beograd”, koja je danas deo komunikacionog sistema I&F McCann Grupa koji uspešno posluje u posluje u 12 zemalja južne i severneEvrope. Svojim višedecenijskim iskustvom u advertajzingu doprineo je razvoju brojnih domaćih i regionalnih brendova, a poznat je i kao jedan od članova benda “VIS Idoli”. Predavač je na na postdiplomskim studijama Fakulteta dramskih umetnosti. Član je Srpske asocijacije menadžera, Međunarodnog udruženja propagandista, Američke privredne komore i Srpsko-britanskog poslovnog kluba.

Pročitajte još >>

srpski